goddes

De wet van de aantrekkingskracht 2024

Het klopt, het werkt en het is echt waar!

Ooit had ik een gevoel, een droom, een gedachte en! een hoop gepieker. Ja, gepieker. Twijfels en angsten werden ontmoediging, onvoltooide wensen en dromen.

Maar ik zag ze gebeuren, ik zag hoe wensen werkelijkheid werden en hoe angsten werkelijk werden.

Ik zie het aan me neus voorbij gaan die baan die ik zo graag wilde hebben maar niet verdiende naar mij gevoel. Niet verdiende? Nee, stel je voor dat je wens uit komt? Kan je dat wel aan? Die verandering? Die verantwoordelijkheden?

2024 is mijn jaar!

Ja, dat zei jij ook he? Hoe is die begonnen? Beetje turbulent? Of gebeurd er juist niet zo veel? Daar is helemaal niks mis mee. Dit is het moment dat je gaat beseffen dat jouw angsten en dromen gewoon uitkomen. Jouw oude gewoontes, acties en reacties, je hebt ze deze keer wel heel enthousiast en ondoordacht doorlopen he? Je voelt je bedrogen en verslagen. Maar niets is minder waar. Oud en nieuw, gemengd en verstrengeld maar niet doorlopen. Nee, dat doen we niet meer. Dat stadium zijn we voorbij en hebben we doorbroken. We hebben gezegd 2024 is mijn jaar!

 

En dat is ook. Deze turbulentie, deze rollercoaster vol lessen en testen, hebben we bereden en verlaten. Dat ging toch supersnel?! Je was er zo! snel klaar mee. Omdat je hebt gevraagd om betere tijden, om het anders te doen. Je wilt niet meer omkijken naar wie je voorbij loopt zonder gedag te zeggen. Dus wordt je geconfronteerd. En dat ook heb jij zelf gevraagd. Zelf besloten en zelf gecreëerd.

Over het algemeen telt dit jaar voor het jaar waar we mogen oogsten. We worden als vanzelf productiever. We gaan meer resonerende contacten maken en we hebben heel veel kansen. Ook dit merk ik op persoonlijk vlak. Wil jij meer weten over jouw jaar via een tarotreading of een mindfulness-sessie? Verstuur me dan gauw een bericht via het contactformulier of vind me op instagram @vhealings.

Jij bent de herder!

Daarom is dit de tijd van ontwaken. Ontwaak en kijk naar de kudde. Wie is de herder? Ben jij tevreden met de herder? Of loop je liever mee met de kudde, ogen dicht, oren dicht.

Jij bent de herder! Wordt je bewust van prioriteiten. Niet meer uitstellen, geen smoesjes, geen gepieker en geen onrust. Ontplooi en verken jezelf, je kwaliteiten, verbeter je minnetjes. Die ruwe diamant moet alleen maar even geslepen worden.

Denk blij!

Denk blij, doe blij en wees blij. Omdat “wat je zaait is wat je oogst”. Er is toch genoeg om blij mee te zijn?
De zon die je elke ochtend komt begroeten. De bomen die je zuurstuf geven. Een fijn muziekstuk.

  • Het leven is prachtig
  • Leven is prachtig
  • Jij bent prachtig

© By V Healing, Love & Light

About Author

Related posts

Comment ( 1 )

  • daantje

    Zoveel resonantie!

Leave a Comment