De ontmoeting met mijn SOULMATE

Ondertussen zijn er al vele diverse artikelen en blogs te vinden over tweelingzielen en soul mates. Wat er voornamelijk uit voortkomt is dat Soul mates elkaar herkennen uit een vorig leven, er wordt veel meer balans ervaren en als deze relatie eindigt heb jij niet het gevoel dat je nooit meer wilt liefhebben of nooit meer in staat bent om lief te hebben. Tweelingzielen elkaar iets (moeten) leren, het gaat vaak heel snel en intens, het voelt als je soul mate maar het kan heel snel omslaan naar complete chaos. Echter ben ik ervan overtuigd dat de ziel zelf al compleet is en dus ook nooit gescheiden of verdeeld is in het verleden.

De ontmoeting

Toen ik mijn Soul mate ontmoette herkende ik deze ziel alsof deze mijn sprookje tot waarheid zou brengen. Alles verliep spontaan, onschuldig en in goed vertrouwen. Vanaf de ontmoeting tot het afscheid. Die speciale klik en vonk was er..

 

 

Toen ik hem voor het eerst zag trok hij mijn aandacht direct.

Die ene eerste blik waarin onze ogen elkaar kruisten was sprekend en energiek. Wij waren allebei nog vrij jong maar elkaar aanvoelen tot bepaalde dieptes konden wij zeer zeker. Met de dag werd onze band sterker en sterker.

Het werd mij duidelijk dat deze jongeman een uitdaging niet uit de weg gaat en een beetje modder doet hem niets. Andersom was dit uiteraard ook.

Liefdesverbond

Zo groeiden we naar elkaar toe en vormden we een respectabel duo. Iedereen zag het aan ons. Onze liefde voor elkaar was onvoorwaardelijk tot zielsniveau. Wij haalden het beste uit elkaar naar boven. Wij konden alles met elkaar delen, wij konden overal over praten. Links om of rechts om. Onze verschillen konden we waarderen. Trots en ego lieten wij onze liefde niet in de weg staan. “Als wij iets van elkaar hebben geleerd dan is het wel: Als je echt van iemand houd, als je diegene alles gunt, dan laat je elkaar in vrede los. “Dat is liefde op zielsniveau”.

Ontnuchtering

Hoewel er verdriet en teleurstelling was kon ik het toch vredig afsluiten. Ik wist dat wij ons beide 110% hebben ingezet voor deze relatie. Om van elkaar te leren en te genieten.. Aan het eind van de rit kijk je niet naar de voordelen en nadelen. Je doet wat je hart voelt. Maar zodra iets voelt als forceren kan het niet meer zijn wat het was.

Je accepteert je levensles, je accepteert je opoffering & je koestert de vruchten die je hiervan hebt geplukt. Je hebt vrede met jezelf.

Krachtfactor

Maar de eer te hebben je tweelingziel al te hebben ontmoet is zeker een krachtfactor omdat je klaar bent voor de volgde evolutie.

Die volledige overgave. No Breaks. Niet bang zijn voor verspilde opofferingen. Immers bestaan die echter niet. We spreken hier namelijk over onvoorwaardelijke liefde.

“Mijn tweelingziel heeft mij binnenste buiten gekeerd maar ook ware liefde gegeven”.

Deze zelfde liefde is de liefde die ik mezelf ontkende. Maar vandaag is het één van mijn krachtfactoren om onvoorwaardelijke liefde toe te passen naar mezelf en anderen.

Dit was mijn ervaring met mijn Soul Mate. Ik hoop dat ook jij dit mag ervaren en ervan mag bloeien in hart en ziel.

Houd mijn blog in de gaten voor het volgende stuk over mijn Twin Flame, mijn tweelingziel.

 

© By V Healings

About Author

Related posts

Comment ( 1 )

  • seeking the unknown

    Mooi artikel, hoop snel meer van je te lezen.

Leave a Comment