India Day Holland, zondag 8 oktober 2017

Het moment van de waarheid

Op zondag 8 oktober 2017 was het eindelijk zover ! Samen met mijn collega van Aryana’s Dress Impress stond ik op het prachtige evenement van India Day Holland in het Zaantheater. De locatie zelf was schitterend en chique, het uitzicht was inspirerend; uitkijkend op het water en de boten. Tijdens het inrichten van onze stand maakten we kennis met de andere standhouders en kon ik als één van de eersten zien wat er nu precies werd aangeboden. Ondertussen werd mijn enthousiasme groter en kon ik niet meer wachten dit te delen met de bezoekers.

22365517_1368549293255822_4851451467601645068_n

India Day Holland

Op 8 Oktober kon u het allemaal beleven; ervaren waar India voor staat. India het land van verschillende etnische groepen, hindoeïsme, woestijnen, grotten, spiritualiteit, geuren & kleuren.

Wij konden genieten van een spetterend podiumprogramma, inspirerende workshops, heerlijk eten en een diversiteit aan stands. Uit de diverse activiteiten van India Day Holland werden er onder andere Bollywood Dresses, sieraden en op aanvraag een ontspannende Healing van V aangeboden.  Een healing is een spirituele behandeling van uw spirituele lichaam. Tijdens de healing word uw energielichaam vrijgemaakt van eventuele blokkades. Deze healings hebben zowel een positief en ontspannend effect op uw spirituele en fysieke lichaam. Wilt u hier meer over weten? Laat dan een reactie achter of neem contact op via het contactformulier.

22196052_2115188988506749_930340129314826396_n

Als bezoeker van India Day Holland heeft u bijgedragen aan projecten t.b.v kansarme vrouwen en educatie in India. Dit gebeurt in samenwerking met Stichting Indian Light in samenwerking met Stichting Quality for Life foundation. Twee leslokalen worden ingericht; 8 tafels en banken, 2 ventilatoren en 50 schooltassen. Ondertussen wordt er flink gewerkt aan deze projecten en zijn er schoolbanken en tafels in Bhubaneswar geleverd.

Kortom India Day Holland was een mooi evenement om bij te wonen. Ik heb genoten van de verschillende activiteiten, de kennismaking met andere standhouders, bezoekers en ik ben een ervaring rijker.

Dit was mijn blog over mijn ervaring op India Day Holland. Ik hoop dat u heeft genoten.

P.S. In onderstaande link vindt u nog een kort fragment:

Fragment India Holland Day

© By V

About Author

Related posts

Comments ( 3 )

  • Angela Karia

    Lieve Varuna*
    Ik heb in november 2017 , behandeling v je gekregen ♥️♥️ mijn dank hiervoor ! wat ik ervaren heb* was heel bijzonder, leerrijk en de coachmomenten erna waren geweldig* Nooit geweten dat na 1 zo een Prana behandeling, al zoveel oude energie en veel positiefs uit een lichaam kan halen en veel meer! Ik zou z’n behandeling een ieder willen aanbevelen! de verlichting* last v je schouders alsof je herboren bent* groetjes & liefs v Angela, Armand &kids ????????

    • Lieve Angela, dankjewel. ook ik vond het een zeer bijzondere ervaring en zag hoe er in een oogwenk een last van je schouders af kwam.

      Liefs, Varuna

  • spiritual giza

    Thanks for such a nice article.

Leave a Comment